Bredaseweg 8, 4844 CL Terheijden
Showroom
showroom-03
Showroom

Niets is zo fijn als ontspannen naar de vele mogelijkheden kijken die wij u als oplossing kunnen bieden.

Of het nu gaat om vloertegels, muurtegels, sanitairapparatuur of andere oplossingen, wij assisteren u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Maak een afspraak en wij zetten de koffie klaar om samen met ons in Terheijden uw wensen door te nemen. De vele producten die wij in onze mood-boards hebben verwerkt geven u niet alleen een goed beeld van de producten maar zorgen ook meteen voor de juiste indruk van de afwerking, structuur en details van de verschillende tegels.

Of u nu voor zakelijke projecten de keuzes voor uw klanten moet maken m.b.t. tegelpakketten of als particulier de gewenste combinaties van tegels, sanitair en apparatuur: wij assisteren u graag in onze showroom om dit optimaal te kunnen realiseren.

3D ontwerp

Daarnaast kunnen wij naar wens voor u ook het ontwerp van de benodigde ruimtes maken met de ViSoft design software. Hierbij hebben we keuze uit ontelbare ontwerpen, producten, onderdelen, apparatuur, tegels, meubels, wanden, etc. Na het ontwerp kan het resultaat in 3D worden weergegeven. Uw droomkeuken, badkamer of toilet is al vanuit alle hoeken te bekijken voordat er 1 tegel is aangeschaft of op de muur is geplakt.

3D Ontwerp
3D Ontwerp

3D Ontwerpsoftware

Impressie

Onze showroom is een beleving in een huiselijke sfeer om uw productenkeuze nog meer tot zijn recht te laten komen: