Bredaseweg 8, 4844 CL Terheijden
Partner
logo-plieger
Plieger

Al meer dan 100 jaar een begrip! Met ruim 700 medewerkers die betrokken zijn bij hun klanten en het vak is Plieger meer dan alleen een groothandel.

Specialist
Plieger is gespecialiseerd in sanitair, verwarming, installatie, lucht & ventilatie en elektra èn in Nederland de grootste partij in de productgroep sanitair. Met een eigen expeditie, centraal magazijn en hoofdkantoor in Zaltbommel en meer dan vestigingen in Nederland levert Plieger een assortiment van ruim 150.000 artikelen aan o.a. installateurs, loodgietersbedrijven, detaillisten en bouwmarkten.

Merken
Uniek is het eigen merk Plieger dat staat voor gemak, betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarnaast mogen zij als enige de exclusieve merken Vigour, Cosmo, Conel, Vitra, Burgbad en Nikles in Nederland aanbieden. Het merk Plieger wordt in Nederland breed in de markt gezet waarbij niet alleen gebruik gemaakt wordt van eigen kanalen, maar ook van de kanalen van partners. De exclusieve merken worden alleen via de kanalen van Plieger verkocht.

Daarnaast is Plieger leverancier van vele andere merken zoals Duravit, Viega, Geberit, Attema, Nefit, Remeha, Kermi, Villeroy & Boch, Boxfix, etc. etc…

Impressie

Plieger kan bijna alle producten en apparatuur aanleveren om prachtige oplossingen te maken. Een kleine indruk: