Bredaseweg 8, 4844 CL Terheijden
Dealer
logo lacueva tegels 480

Creëer jouw woonsfeer met tegels
La Cueva biedt tegels met een Nederlands design. Geïnspireerd op natuurlijke materialen. Creëer jouw favoriete woonsfeer dankzij de brede collectie met hout,- marmer,- stone- en betonlook tegels.

La Cueva inspire 01

Inspiratie
Dankzij de verschillende kleuren, formaten en structuren van onze Dutch Stone, Dutch Wood en Dutch Marble series kun je oneindig combineren. Kies je voor een warme, exclusieve of juist industriële interieurstijl? Creëer jouw eigen, unieke woonsfeer met La Cueva.

Dutch Stone
Een krachtige mix van stone- en betonlook tegels. Kies je voor rustige accenten of juist voor een uitgesproken karakter? Ontdek de vijf kleuren van de aansprekende Dutch Stone serie.

La Cueva Dutch Stone

Dutch Wood
Houten tegels in twee populaire tinten. Creëer de warme uitstraling van een echte (eiken)houten vloer, zonder het bijkomende onderhoud. De Dutch Wood tegels komen in elk interieur tot hun recht.

La Cueva Dutch Wood

Dutch Marble
Tegels met de exclusieve uitstraling van marmer. De kenmerkende aderstructuur zorgt voor een chique, tijdloze uitstraling. Ontdek de kleuren van de hoogwaardige Dutch Marble tegels.

La Cueva Dutch Marble

Impressie
Hieronder een impressie van een aantal mogelijkheden en uitgevoerde projecten.

Meer informatie
U kunt meer informatie verkrijgen op lacueva.nl en op de volgende social media geven u een zeer goede indruk van alle mogelijkheden: