Bredaseweg 8, 4844 CL Terheijden
Partner
logo julius van der werf
Julius van der werf

Familiebedrijf en tegelgroothandel Julius van der Werf levert keramische tegels aan retailers, tegelzetters en voor projecten. Zij bieden:

  • ruim 85 jaar kennis en kwaliteit
  • de nieuwste trends op tegelgebied
  • snelle levering vanuit magazijnvoorraad
  • modern distributiecentrum
  • uitgebreid assortiment

Nieuwste trends

Hun ruime assortiment bevatten altijd de nieuwste trends op tegelgebied. Om deze trends te volgen bezoeken zij zeer regelmatig de ‘tegellanden’ zoals Italië, Spanje en Duitsland. Daarnaast houden ze ook de ontwikkelingen in Dubai, Turkije en China scherp in de gaten. Al hun producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Julius van der Werf heeft twee ruime showrooms in het noorden van het land om concept presentaties te laten zien aan hun zakelijke klanten en de laatste trends op tegelgebied en een uitgebreid assortiment worden hier getoond. Daarnaast hebben ze bouwshops voor alle aanvullingen en bouwmaterialen om compleet tegelwerk af te leveren.

Tegels zonder grenzen

Wij leveren ook passende tegelconcepten voor diverse projecten. Denk aan zwembaden, autogarages, horeca, hotels, vakantieparken en zorginstellingen. Bij hun projectenafdeling NAU (Not As Usual) staan de onbegrensde mogelijkheden van keramiek centraal. Van zwembad tot traptrede, alles is mogelijk. Wij bieden inspiratie aan architecten, projectvoorbereiders en high-end klanten.

Impressie

Een korte indruk van hun mogelijkheden ziet u hieronder (bron Julius van der Werf). De beste beleving van de producten blijft uiteraard het werkelijke zien en voelen van de tegels. U kunt daarvoor ook terecht in onze eigen showroom in Terheijden.