Bredaseweg 8, 4844 CL Terheijden
Over ons
MITYCH b.v.

Wij verzorgen totale bouw, verbouw en renovaties

Mitych is een bouwbedrijf dat is gevestigd in Terheijden, nabij Breda. Ooit bouwden we naam op als specialist in tegelwerk. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat totale bouw, verbouw en renovaties verzorgt. Als familiebedrijf hebben we een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel staan. We leveren kwaliteit en betrouwbaarheid en zorgen dat u als klant 100% tevreden bent.

Wat we voor u kunnen betekenen

Van muren en deuren verplaatsen tot stucwerk. Van nieuwe vloeren leggen tot het aanleggen van elektra. Van een aanbouw realiseren tot het uitvoeren van schilderwerk, en alles daar tussenin. Samen met u bespreken we de wensen. Ons ervaren team van professionals brengt deze vervolgens nauwkeurig en netjes tot uitvoering.

op ons kun je bouwen
onze diensten

Mitych heeft door de jaren heen vele werkzaamheden uitgevoerd, kilometers tegels gelegd en een tevreden klantenkring opgebouwd. Een indruk van de verdeling van door ons uitgevoerde projecten:

Badkamers
0%
Keukens
0%
Vloeren
0%
Overige verbouwingen & renovaties
0%
Particuliere en zakelijke klanten

Wij werken voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Voor ons is een opdracht van één woning niet anders dan een opdracht van 20 woningen. Verbouwingen, renovaties en tegelwerk voeren we altijd planmatig en zorgvuldig uit. Wij weten: vakwerk is niet alleen het goed uitvoeren van een project. Ook de voorbereiding en nazorg van de opdracht horen daarbij. Het is niet voor niets dat we naam hebben opgebouwd. Met onze liefde voor het vak zijn we vastberaden die naam hoog te houden.

mitych tegels
Ons stappenplan
1
1e contact na aanvraag/interesse
2
Opname van uw wensen
3
Bezoek van locatie
4
Aanbieding uitwerken
5
Overleg en opdracht
6
Inkoop materialen en inplannen werk
7
Werk uitvoeren
8
Controle & opleveren
9
Nazorg