Bredaseweg 8, 4844 CL Terheijden
Over ons
MITYCH b.v.

Wij verzorgen totale bouw, verbouw en renovaties

Mitych is een bouwbedrijf dat is gevestigd in Terheijden, nabij Breda. Ooit bouwden we naam op als specialist in tegelwerk. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat totale bouw, verbouw en renovaties verzorgt. Als familiebedrijf hebben we een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel staan. We leveren kwaliteit en betrouwbaarheid en zorgen dat u als klant 100% tevreden bent.

Wat we voor u kunnen betekenen

Van muren en deuren verplaatsen tot stucwerk. Van nieuwe vloeren leggen tot het aanleggen van elektra. Van een aanbouw realiseren tot het uitvoeren van schilderwerk, en alles daar tussenin. Samen met u bespreken we de wensen. Ons ervaren team van professionals brengt deze vervolgens nauwkeurig en netjes tot uitvoering.

op ons kun je bouwen
onze diensten

Mitych heeft door de jaren heen vele werkzaamheden uitgevoerd, kilometers tegels gelegd en een tevreden klantenkring opgebouwd. Een indruk van de verdeling van door ons uitgevoerde projecten:

Badkamers
0%
Keukens
0%
Vloeren
0%
Overige verbouwingen & renovaties
0%
Onze missie

Wat voor ons belangrijk is om te realiseren:

1
Kwalitatief resultaat
2
Tevreden klanten
3
Duurzame oplossingen
Onze aanpak

Een helder beeld wat er geleverd wordt en wanneer geeft een ieder meer rust en een tevreden gevoel.

U wilt graag dat de werkzaamheden binnen een korte uitgevoerd zijn zodat u er snel van kunt genieten.

Wij bieden voor uw wensen graag een passende aanbieding.

Particulieren en bedrijven

Wij werken zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven.  De opdracht wordt er niet anders van als het nu een badkamer is die betegeld moet worden of het gaat om 20 woningen of een kantoorgebouw waar we alle tegelwerk voor moeten doen. We werken planmatig, zorgvuldig, schoon en netjes. Vakwerk is niet alleen het goed kunnen leggen van tegels, maar ook de voorbereiding van de opdracht als de nazorg ervan. Het is niet voor niets dat we een naam hebben opgebouwd en die naam houden we graag hoog.

mitych tegels
Ons stappenplan
1
1e contact na aanvraag/interesse
2
Opname van uw wensen
3
Bezoek van locatie
4
Aanbieding uitwerken
5
Overleg en opdracht
6
Inkoop materialen en inplannen werk
7
Werk uitvoeren
8
Controle & opleveren
9
Nazorg