Bredaseweg 8, 4844 CL Terheijden
Impressies

Impressies

Impressies van onze werkzaamheden:

Tegelwerkzaamheden voor een breed scala aan oplossingen.

Bekijk onze verschillende werkzaamheden op het vlak van badkamers – keukens – vloeren – verbouwingen – projecten en andere uitdagende projecten.

Wij kunnen u van dienst zijn, van verbouwing tot nieuwbouw. Van het leggen van plavuizen op de vloer, tot het betegelen van een badkamervloer of wand. Ook voor een complete keuken verzorgen wij het tegelwerk. Voor mooie en praktische oplossingen voor het renoveren van uw badkamer en onderhoud haalt u natuurlijk graag onze ervaren bouwers & tegelzetters in huis.

Voor de verbouwingen: gun uw keuken, bladkamer en vloeren een nieuwe uitstraling waarmee u weer jaren vooruit kunt. Mitych levert na bezoek een duidelijke offerte en door onze inkoopkracht kunnen wij aantrekkelijke kortingen geven.

Wij hebben ook ruimte ervaring met projectmatige opdrachten, of het nou gaat om tientallen woningen of een kantoorgebouw waar we alle tegelwerkzaamheden voor uitvoeren. Dit doen we planmatig, zorgvuldig, schoon en netjes. Vakwerk is vanaf de voorbereiding t/m de nazorg ervan.

Mitych B.V. denkt en helpt graag met u verder om niet alleen de beste oplossing te bedenken maar dit ook te bewijzen na het opleveren van onze werkzaamheden.

Impressie van onze werkzaamheden

Mitych voert haar werkzaamheden uit voor een breed scala van oplossingen. Wij hebben voor u de hoofdlijnen hieronder ingedeeld zodat u een indruk kunt krijgen van werkzaamheden waar wij een steentje aan hebben bijgedragen.

Badkamers
Badkamers

Schone oplossingen

Keukens
Keukens

Heerlijke indrukken

Vloeren
Vloeren

Een stevige fundering

Verbouwing
Verbouwing

Gooi het roer om

Overige
Overige

Andere wensen?