Bredaseweg 8, 4844 CL Terheijden
Contact

Contact

Mitych logo

Contact Mitych B.V.   Wij staan voor u klaar.

info@mitych.nl

076-2209222

Bredaseweg 8
4844 CL Terheijden
Business Center Markoever

Bekijk zeker ook onze verschillende werkzaamheden op het vlak van badkamers – keukens – vloeren – verbouwingen – en andere uitdagende projecten.

Wij kunnen u van dienst zijn, van verbouwing tot nieuwbouw. Van het leggen van plavuizen op de vloer, tot het betegelen van een badkamervloer of wand. Ook voor een complete keuken verzorgen wij het tegelwerk. Voor mooie en praktische oplossingen voor het renoveren van uw badkamer en onderhoud haalt u natuurlijk graag onze ervaren bouwers & tegelzetters in huis.

Voor de verbouwingen: gun uw keuken, bladkamer en vloeren een nieuwe uitstraling waarmee u weer jaren vooruit kunt. Mitych levert na bezoek een duidelijke offerte en door onze inkoopkracht kunnen wij aantrekkelijke kortingen geven.

Wij hebben ook ruimte ervaring met projectmatige opdrachten, of het nou gaat om 20 woningen of een kantoorgebouw waar we alle tegelwerkzaamheden voor uitvoeren. Dit doen we planmatig, zorgvuldig, schoon en netjes. Vakwerk is vanaf de voorbereiding t/m de nazorg ervan.

Mitych B.V. denkt en helpt graag met u verder om niet alleen de beste oplossing te bedenken maar dit ook te bewijzen na het opleveren van onze werkzaamheden.

bedrijfsgegevens en Contactinformatie

MITYCH B.V.

Bredaseweg 8

4844 CL Terheijden

Business Center Markoever

Telefoon: 076 – 2209222

Mobiel: 06 – 21321920

KvK: 77397517

Vacatures

Wil jij ons team versterken?

Bekijk hier onze vacatures.

mitych vacatures